header logo

  • koi sme niee
  • sto rabotime
  • Server sala
  • Server sala 1
  • 55

MK Radiodifuzeri

OJEKM MK

Pecateni mediumi MK

СООПШТЕНИЈА ЗА МЕДИУМИ


ОСУДА ЗА ИНЦИДЕНТОТ ВРЗ НОВИНАРСКАТА ЕКИПА НА ПОРТАЛОТ КУРИР.МК PDF Печати Е-пошта

Скопје, 17.08.2017г. – Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги го осудува вчерашниот инцидент со отстранувањето...

Повеќе...
 
Прв седмичен извештај на Агенцијата до ДИК PDF Печати Е-пошта

Скопје, 14.08.2017г. – Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги согласно обврските од Изборниот законик, денес до Државната изборна...

Повеќе...
 
Започнува мониторингот на изборното медиумско известување PDF Печати Е-пошта

Скопје, 07.08.2017г. – Денес започнува мониторингот на известувањето на радиодифузерите за Локалните избори 2017 година...

Повеќе...
 
Ставови и мислења на Агенцијата за предложените медиумски реформи PDF Печати Е-пошта

Скопје, 28.07.2017г. Во врска со предложените  реформи во медиумскиот сектор, опфатени во Програмата на Владата на Република Македонија...

Повеќе...
 
<< Прва < Предходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следна > Последна >>

Страна 1 од 35

izborimk

STRATEGIJA 2018 2022

MK Inforaci od javen karakter 3

pretstavkamk

mediumskapismenostmk

odgovorispravkamk

slika-4f-copy

licasosetilnapoprecenost

mk

zakon-avmu-mak

zm-mak