header logo

  • koi sme niee
  • sto rabotime
  • Server sala
  • Server sala 1
  • 55

MK Radiodifuzeri

OJEKM MK

Pecateni mediumi MK

НАСТАНИ
Работен состанок за правилата за известување до почетокот на изборната кампања PDF Печати Е-пошта

Slika 2 11.08.2017Скопје, 11.08.2017г. – Претставници на националните телевизии и радија денеска, уште еднаш имаа можност...

Повеќе...
 
Рајнхард Прибе и неговиот експертски тим во посета на Агенцијата PDF Печати Е-пошта

Slika 1 Pribe Скопје, 21.07.2017г. – Вчера, во рамките на спроведувањето на Итните реформски приоритети кои произлегоа од Извештајот со препораки од 2015 годинa, Директорот и членови на Советот...

Повеќе...
 
Податоци за досегот на радиостаниците и за уделот во вкупната гледаност на ТВ станици, мај и јуни 2017 година PDF Печати Е-пошта

Скопје, 14.07.2017г. - Податоците за досегот на радиостаниците и за уделот во вкупната гледаност на телевизиските станици за периодот мај и јуни 2017 година...

Повеќе...
 
Најава на состанок за Стратегија 2018-2022 година – 15.05.2017г. PDF Печати Е-пошта

Скопје, 11.05.2017г. - Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги го започнува процесот на подготовка на Стратегија за периодот 2018 - 2022...

Повеќе...
 
<< Прва < Предходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следна > Последна >>

Страна 1 од 19

izborimk

STRATEGIJA 2018 2022

MK Inforaci od javen karakter 3

pretstavkamk

mediumskapismenostmk

odgovorispravkamk

slika-4f-copy

licasosetilnapoprecenost

mk

zakon-avmu-mak

zm-mak