header logo

  • koi sme niee
  • sto rabotime
  • Server sala
  • Server sala 1
  • 55

MK Radiodifuzeri

OJEKM MK

Pecateni mediumi MK

Издавачи на медиуми - телевизии

ЈАВЕН СЕРВИС МАКЕДОНСКА РАДИОТЕЛЕВИЗИЈА

1. Македонска телевизија - Прв програмски сервис
2. Македонска телевизија - Втор програмски сервис
3. Македонска телевизија - Собраниски канал
ТВ НА ДРЖАВНО НИВО ПРЕКУ ОПЕРАТОР НА ДИГИТАЛЕН ТЕРЕСТРИЈАЛЕН МУЛТИПЛЕКС
1. ТВ Алсат-М
2. ТВ Алфа
3. ТВ Канал 5
4. ТВ Сител
5. ТЕЛМА ДООЕЛ СКОПЈЕ
ТВ НА ДРЖАВНО НИВО ПРЕКУ ОПЕРАТОР НА ЈАВНА ЕЛЕКТРОНСКА КОМУНИКАЦИСКА МРЕЖА
1. ТВ Арт
2. ТВ Компани 21
3. ТВ Шења
4. ТВ Нова-Скопје
ТВ НА ДРЖАВНО НИВО ПРЕКУ САТЕЛИТ
1. ТВ Канал 5 Плус
2. ТВ 24 Вести
3. Наша ТВ
4. ТВ Сител 3
5. ТВ Сонце
ТВ НА РЕГИОНАЛНО НИВО ПРЕКУ ОПЕРАТОР НА ЈАВНА ЕЛЕКТРОНСКА КОМУНИКАЦИСКА МРЕЖА
1. ТВ Тера
2. ТВ Амазон
3. ТВ Скајнет
4. ТВ M
5. ТВ Ирис
6. ТВ Ускана
7. ТВ КАНАЛ ВИЗИЈА
8. ТВ Стар
9. ТВ Канал Вис
10. ТВ Чеграни Медиа
11. ТВ M ОХРИД
ТВ НА РЕГИОНАЛНО НИВО ПРЕКУ ОПЕРАТОР НА ДИГИТАЛЕН ТЕРЕСТРИЈАЛЕН МУЛТИПЛЕКС
1. ТВ БТР
2. ТВ Шутел
3. КАНАЛ ЕДЕН ТЕЛЕВИЗИЈА
4. К ТРИ ТЕЛЕВИЗИЈА
5. ТВ ХДТВ КАНАЛ ПЛУС
6. ТВ Ко-Бра
7. РЕГИОНАЛНА ТВ О2
8. ТВ Кисс
9. ТВ Коха
10. ТВ МТМ
11. РЕГИОНАЛНА ТВ УЛТРА
12. ТВ КТВ
13. ТВ Едо
14. ТВ Скопје
15. ТВ Сител 2
16. ТВ Ера
17. ХДТВ МЕГА
18. Телеканал А1
19. ТВ Канал три
20. Вижн БМ-ТВ КАНАЛ ВИЗИЈА
ТВ НА ЛОКАЛНО НИВО ПРЕКУ ОПЕРАТОР НА ЈАВНА ЕЛЕКТРОНСКА КОМУНИКАЦИСКА МРЕЖА
1. ТВ Нова
2. ТВ Лажани
3. ТВ Орбис
4. ТВ Калтрина
5. ТВ Супер Скај
6. ТВ Канал Феста
7. ТВ Хана
8. ТВ Еми
9. ТРД ТВ Дибра ДООЕЛ Дебар
10. ТВ Ускана Медиа
11. ТВ ПЛУС
12. ТВ ДУЕ
13. ТВ Морис
14. ТВ Нова - Гевгелија
15. ТВ КАНАЛАЛ 21
16. ТВ ИНТЕЛ

 ОПШТИ ИЗВЕШТАИ ЗА СИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ

 

izborimk

STRATEGIJA 2018 2022

MK Inforaci od javen karakter 3

pretstavkamk

mediumskapismenostmk

odgovorispravkamk

slika-4f-copy

licasosetilnapoprecenost

mk

zakon-avmu-mak

zm-mak