header logo al

  • kush jemi ne 1
  • Albanski 18
  • Server sala
  • Server sala 1
  • 55

Radiodifuzeri AL

OJEKM AL

Pecateni mediumi AL

DËNOJMË INCIDENTIN NDAJ EKIPIT TË GAZETARËVE TË PORTALIT KURIR.MK

Shkup, 17.08.2017 - Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele e dënon incidentin e djeshëm të largimit...

Më shumë...  
Mbikëqyrje kontrolluese programore ndaj TV-Kanal VIS

Shkup, 15.08.2017. - Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele realizoi mbikëqyrje kontrolluese ndaj televizionit rajonal TV-Kanal Vis nga Strumica...

Më shumë...  
Raporti i parë shtatëditor i Agjencisë deri te KSHZ

Shkup, 14.08.2017. - Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele, në pajtim me obligimet e dala nga Kodi zgjedhor, sot e dorëzoi deri te Komisioni shtetëror zgjedhor...

Më shumë...  
Takim pune lidhur me rregullat e informimit deri në fillimin e fushatës zgjedhore

Slika 2 11.08.2017Shkup, 11.08.2017. - Përfaqësues të radiove dhe televizioneve nacionale sot edhe njëherë patën mundësinë që të përkujtohen lidhur me rregullat e informimit mediatik zgjedhor...

Më shumë...  
Mbikëqyrje e rregullt ndaj operatorëve kabllor VOKS KATV dhe KDS-KABEL NET

Shkup, 08.08.2017 - Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele realizoi mbikëqyrje të rregullt programore ndaj operatorëve kabllor...

Më shumë...  
Filloi monitorimi i informimit mediatik zgjedhor

Shkup, 07.08.2017 - Sot fillon monitorimi i informimit të radiodifuzerëve për Zgjedhjet lokale 2017...

Më shumë...  
Shqiptohet masa e vërejtjes edhe për operatorin kabllor MULTIMEDIJA-NET

Shkup, 31.07.2017 - Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele pas mbikqyrjes së realizuar të jashtëzakonshme si dhe ritransmetimit...

Më shumë...  
Agjencia shqiptoi masën e vërejtjes ndaj radio RFM

Shkup, 31.07.2017 - Në bazë të mbikqyrjes së jashtëzakonshme të realizuar ndaj radios rajonale RFM Shkup si dhe mosrespektimit të konstatuar të dispozitave ligjore, Agjencia i shqiptoi këtij radiodifuzeri një masë të vërejtjes...

Më shumë...  
Qëndrimet dhe mendimet e Agjencisë lidhur me reformat e propozuara mediatike

Shkup, 28.07.2017 - Në lidhje me reformat e propozuara në sektorin mediatik, të përfshira në Programin e Qeverisë së Republikës së Maqedonisë...

Më shumë...  
Agjencia realizoi mbikëqyrje të jashtëzakonshme të operatorit kabllor MULTIMEDIJA-NET

Shkup, 27.07.2017 - Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele realizoi mbikëqyrje të jashtëzakonshme programore ndaj operatorit...

Më shumë...  
<< Fillo < Para 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Tjetri > Fund >>

Faqe 1 nga 52

izborial

STRATEGJIA AL 2018 2022

AL Inforaci od javen karakter 3

pretstavkaal

mediumskapismenostmk

odgovorispravkaalb

rodot-al

licasosetilnapoprecenost

furnizime publike

zakon-avmu-al

ZM-ALB

Strategija-albanski