header logo

  • koi sme niee
  • sto rabotime
  • Server sala
  • Server sala 1
  • 55

MK Radiodifuzeri

OJEKM MK

Pecateni mediumi MK

Седница бр.23 - 30.06.2017 - во живо на youtube каналот на Агенцијата

Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги, 23-та седница ја закажува за 30.06.2017 година (петок), со почеток во 08:30 часот...

Повеќе...  
Најава за втор јавен состанок на Агенцијата за 2017 година – 29.06.2017г. во живо на youtube каналот на Агенцијата

Скопје, 28.06.2017г. - Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги утре - 29 јуни 2017 година (четврток)...

Повеќе...  
Агенцијата изврши редовен надзор врз операторите СПАЈДЕР-НЕТ и ПЕТ НЕТ

Скопје 21.06.2017-Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги изврши редовен програмски надзор за неколку одредби од ЗААВМУ...

Повеќе...  
Извршен контролен програмски надзор врз АЛТРА-САТ 2000 и ВИВА НЕТ

Скопје 09.06.2017-Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги изврши контролен програмски надзор врз работата на ...

Повеќе...  
Осуда за вчерашниот напад врз новинарската екипа на ТВ 24 Вести

Скопје, 08.06.2017г. – Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги најостро го осудува вчерашниот напад врз новинарската екипа на ТВ 24 Вести, кој се случи во центарот на Штип.

Повеќе...  
Агенцијата изврши редовен надзор врз Македонски Телеком

Скопје 08.06.2017-Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги изврши редовен програмски надзор врз работата на...

Повеќе...  
Студенти од Колеџот УБТ во посета на Агенцијата

UBT Agencija 2Скопје, 07.06.2017г. – Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги денес беше домаќин на студенти од Универзитетот за бизнис и технологија – УБТ од Приштина, Република Косово.

Повеќе...  
Вонреден надзор врз ТВ КАНАЛ 5 – член 48 од ЗААВМУ (посебни забрани)

Скопје, 01.06.2017г. - Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги пслужбена должност изврши вонреден програмски надзор врз работата на...

Повеќе...  
Агенцијата изрече мерка-опомена на ТВ КАНАЛ ВИС

Скопје, 25.05.2017г.При вонреден надзор врз работата на ТРД ТВ-КАНАЛ ВИС ДООЕЛ Струмица, Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги...

Повеќе...  
Вонреден надзор врз ТВ АЛФА – член 48 од ЗААВМУ

Скопје, 23.05.2017г. - Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги по службена должност изврши вонреден програмски надзор...

Повеќе...  
Соопштение за јавност

Скопје, 23 мај 2017г. - Регионалната телевизија Телеканал А1 од Струмица, ја извести Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги...

Повеќе...  
<< Прва < Предходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следна > Последна >>

Страна 1 од 50