header logo

  • 9
  • Makedonski- 17-18
  • slika203
  • 1.1
  • slika204
  • 1.2

Radiodifuzeri

OJEKM.jpg

MK Pecateni mediumi

Седница бр. 19 - 27.05.2015

Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги 19-та седница ја закажува за 27.05.2015 година (среда), со почеток во 14:00 часот....

 

Повеќе...  
Изречена мерка на ТВ Ера

Скопје, 22.05.2015 - Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги во согласност со Годишниот план за вршење надзор спроведе редовен надзор врз работата на...

Повеќе...  
Извештај од редовен надзор на ТВ Ера, ТВ Амазон и ТВ Скај Нет

Скопје, 22.05.2015 - Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги според годишниот план за вршење програмски надзор...

Повеќе...  
Вонреден надзор врз работата на ТВ 24 Вести

Скопје, 21.05.2015 - Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги спроведе вонреден програмски надзор врз работата на Телеивизискиот програмски сервис...

Повеќе...  
Спот - Авантура низ медиумската писменост

jove 1Скопје, 21.05.2015 - Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги  ја обработи македонска верзија на анимираниот спот за авантурата на момчето Џек кое стана Јове...

Повеќе...  
Претставникот на НАТО Лори Вокер, во работна посета на Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги

Lori Voker 2015Скопје, 21.05.2015г.Надлежниот претставник од службите на НАТО за досието на Република Македонија г-дин Лори Вокер, заедно со МАП тимот на НАТО на експертско ниво,  вчера беше...

 

Повеќе...  
Соопштение за медиумите

Скопје,15.05.2015 - Во контекст на известувањето за актуелните настани во државата,Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги...

Повеќе...  
Решение за опоменување и за исклучување на реемитувањето на програмски сервиси на операторот на јавната електронска комуникациска мрежа ИМПЕРИЈА САТ

Скопје, 15.05.2015г. - Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги спроведе редовен надзор врз работата на ИМПЕРИЈА САТ...

Повеќе...  
(ВИДЕО) Примена на правила за пласирање на производи и Примена на нови рекламни техники

SpotСкопје, 13.05.2015г. - Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги, во рамките на проектот ИПА ТАИБ 2009....

Повеќе...  
Решение за опоменување на операторот на јавната електронска комуникациска мрежа ГЛОБАЛСАТ

Скопје, 12.05.2015г. - Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги спроведе редовен надзор врз работата на ГЛОБАЛСАТ ДООЕЛ Скопје...

Повеќе...  
Радиодифузерите на 10 и 11 мај да ја прилагодат програмата со чинот на жалост

Скопје, 10.05.2015.г -  По повод загинувањето на припадниците на безбедносните сили од Министерството за внатрешни работи, во полициската акција за откривање и разбивање на поголема вооружена терористичка ....

Повеќе...  
<< Прва < Предходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следна > Последна >>

Страна 1 од 28

Актуелно

Во насока на развој на медиумската писменост, преку која се стекнува како критичко разбирање на медиумите, така и креативно учество во медиумската сфера, Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги обработи спот насловен „Авантура низ медиумската писменост“.

Спотот преставува анимирана македонска верзија за авантурата на момчето Џек кое стана Јове, преку кој на едноставен начин е прикажано неговото секојдневие, поминато во осознавање на значењето и придобивките од медиумската писменост.

Гласот за главниот лик Јове, беше позајмен од г-динот Зоран Петров од Антена 5 радио.


Во насока на развој на медиумската писменост, преку која се стекнува како критичко разбирање на медиумите, така и креативно учество во медиумската сфера, Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги обработи спот насловен „Авантура низ медиумската писменост“.

Спотот преставува анимирана македонска верзија за авантурата на момчето Џек кое стана Јове, преку кој на едноставен начин е прикажано неговото секојдневие, поминато во осознавање на значењето и придобивките од медиумската писменост.

Гласот за главниот лик Јове, беше позајмен од г-динот Зоран Петров од Антена 5 радио.


Во насока на развој на медиумската писменост, преку која се стекнува како критичко разбирање на медиумите, така и креативно учество во медиумската сфера, Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги обработи спот насловен „Авантура низ медиумската писменост“.

Спотот преставува анимирана македонска верзија за авантурата на момчето Џек кое стана Јове, преку кој на едноставен начин е прикажано неговото секојдневие, поминато во осознавање на значењето и придобивките од медиумската писменост.

Гласот за главниот лик Јове, беше позајмен од г-динот Зоран Петров од Антена 5 радио.


Во насока на развој на медиумската писменост, преку која се стекнува како критичко разбирање на медиумите, така и креативно учество во медиумската сфера, Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги обработи спот насловен „Авантура низ медиумската писменост“.

Спотот преставува анимирана македонска верзија за авантурата на момчето Џек кое стана Јове, преку кој на едноставен начин е прикажано неговото секојдневие, поминато во осознавање на значењето и придобивките од медиумската писменост.

Гласот за главниот лик Јове, беше позајмен од г-динот Зоран Петров од Антена 5 радио.


Во насока на развој на медиумската писменост, преку која се стекнува како критичко разбирање на медиумите, така и креативно учество во медиумската сфера, Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги обработи спот насловен „Авантура низ медиумската писменост“.

Спотот преставува анимирана македонска верзија за авантурата на момчето Џек кое стана Јове, преку кој на едноставен начин е прикажано неговото секојдневие, поминато во осознавање на значењето и придобивките од медиумската писменост.

Гласот за главниот лик Јове, беше позајмен од г-динот Зоран Петров од Антена 5 радио.


Во насока на развој на медиумската писменост, преку која се стекнува како критичко разбирање на медиумите, така и креативно учество во медиумската сфера, Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги обработи спот насловен „Авантура низ медиумската писменост“.

Спотот преставува анимирана македонска верзија за авантурата на момчето Џек кое стана Јове, преку кој на едноставен начин е прикажано неговото секојдневие, поминато во осознавање на значењето и придобивките од медиумската писменост.

Гласот за главниот лик Јове, беше позајмен од г-динот Зоран Петров од Антена 5 радио.


Во насока на развој на медиумската писменост, преку која се стекнува како критичко разбирање на медиумите, така и креативно учество во медиумската сфера, Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги обработи спот насловен „Авантура низ медиумската писменост“.

Спотот преставува анимирана македонска верзија за авантурата на момчето Џек кое стана Јове, преку кој на едноставен начин е прикажано неговото секојдневие, поминато во осознавање на значењето и придобивките од медиумската писменост.

Гласот за главниот лик Јове, беше позајмен од г-динот Зоран Петров од Антена 5 радио.


Во насока на развој на медиумската писменост, преку која се стекнува како критичко разбирање на медиумите, така и креативно учество во медиумската сфера, Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги обработи спот насловен „Авантура низ медиумската писменост“.

Спотот преставува анимирана македонска верзија за авантурата на момчето Џек кое стана Јове, преку кој на едноставен начин е прикажано неговото секојдневие, поминато во осознавање на значењето и придобивките од медиумската писменост.

Гласот за главниот лик Јове, беше позајмен од г-динот Зоран Петров од Антена 5 радио.


Во насока на развој на медиумската писменост, преку која се стекнува како критичко разбирање на медиумите, така и креативно учество во медиумската сфера, Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги обработи спот насловен „Авантура низ медиумската писменост“.

Спотот преставува анимирана македонска верзија за авантурата на момчето Џек кое стана Јове, преку кој на едноставен начин е прикажано неговото секојдневие, поминато во осознавање на значењето и придобивките од медиумската писменост.

Гласот за главниот лик Јове, беше позајмен од г-динот Зоран Петров од Антена 5 радио.


Во насока на развој на медиумската писменост, преку која се стекнува како критичко разбирање на медиумите, така и креативно учество во медиумската сфера, Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги обработи спот насловен „Авантура низ медиумската писменост“.

Спотот преставува анимирана македонска верзија за авантурата на момчето Џек кое стана Јове, преку кој на едноставен начин е прикажано неговото секојдневие, поминато во осознавање на значењето и придобивките од медиумската писменост.

Гласот за главниот лик Јове, беше позајмен од г-динот Зоран Петров од Антена 5 радио.


Во насока на развој на медиумската писменост, преку која се стекнува како критичко разбирање на медиумите, така и креативно учество во медиумската сфера, Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги обработи спот насловен „Авантура низ медиумската писменост“.

Спотот преставува анимирана македонска верзија за авантурата на момчето Џек кое стана Јове, преку кој на едноставен начин е прикажано неговото секојдневие, поминато во осознавање на значењето и придобивките од медиумската писменост.

Гласот за главниот лик Јове, беше позајмен од г-динот Зоран Петров од Антена 5 радио.


Во насока на развој на медиумската писменост, преку која се стекнува како критичко разбирање на медиумите, така и креативно учество во медиумската сфера, Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги обработи спот насловен „Авантура низ медиумската писменост“.

Спотот преставува анимирана македонска верзија за авантурата на момчето Џек кое стана Јове, преку кој на едноставен начин е прикажано неговото секојдневие, поминато во осознавање на значењето и придобивките од медиумската писменост.

Гласот за главниот лик Јове, беше позајмен од г-динот Зоран Петров од Антена 5 радио.


Во насока на развој на медиумската писменост, преку која се стекнува како критичко разбирање на медиумите, така и креативно учество во медиумската сфера, Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги обработи спот насловен „Авантура низ медиумската писменост“.

Спотот преставува анимирана македонска верзија за авантурата на момчето Џек кое стана Јове, преку кој на едноставен начин е прикажано неговото секојдневие, поминато во осознавање на значењето и придобивките од медиумската писменост.

Гласот за главниот лик Јове, беше позајмен од г-динот Зоран Петров од Антена 5 радио.


Во насока на развој на медиумската писменост, преку која се стекнува како критичко разбирање на медиумите, така и креативно учество во медиумската сфера, Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги обработи спот насловен „Авантура низ медиумската писменост“.

Спотот преставува анимирана македонска верзија за авантурата на момчето Џек кое стана Јове, преку кој на едноставен начин е прикажано неговото секојдневие, поминато во осознавање на значењето и придобивките од медиумската писменост.

Гласот за главниот лик Јове, беше позајмен од г-динот Зоран Петров од Антена 5 радио.


Во насока на развој на медиумската писменост, преку која се стекнува како критичко разбирање на медиумите, така и креативно учество во медиумската сфера, Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги обработи спот насловен „Авантура низ медиумската писменост“.

Спотот преставува анимирана македонска верзија за авантурата на момчето Џек кое стана Јове, преку кој на едноставен начин е прикажано неговото секојдневие, поминато во осознавање на значењето и придобивките од медиумската писменост.

Гласот за главниот лик Јове, беше позајмен од г-динот Зоран Петров од Антена 5 радио.


Во насока на развој на медиумската писменост, преку која се стекнува како критичко разбирање на медиумите, така и креативно учество во медиумската сфера, Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги обработи спот насловен „Авантура низ медиумската писменост“.

Спотот преставува анимирана македонска верзија за авантурата на момчето Џек кое стана Јове, преку кој на едноставен начин е прикажано неговото секојдневие, поминато во осознавање на значењето и придобивките од медиумската писменост.

Гласот за главниот лик Јове, беше позајмен од г-динот Зоран Петров од Антена 5 радио.Baner MK- 11

zakon-avmu-mak

zm-mak

slika-4f-copy

tv-spot-banner2

digi-banner1